aknebehandling-acnebehandling.jpg

Tilbud på teenage- /aknebehandling startup:

I Bookingsystemet skal du vælge: "Ny tidsreservation" - "Kampagnetilbud" - "Teenage/akne START UP..."

Du kan booke tid til en aknebehandling/teenagebehandling hos Clever Skincare via vores

Online booking

Du kan bestille tid til en aknebehandling senest 1 time før ønsket behandling. Ønsker du at bestille tid efter denne tidsfrist, skal du venligst kontakte os direkte på tlf. 70 22 44 41

Akne Behandling

En akne- /teeanage behandling en individuel sag, hvilket betyder at det ikke er alle behandlingsformer, der kan bestilles via nettet.

Hvis du søger en behandling som ikke findes i bookingsystemet, bedes du venligst rette henvendelse direkte på tlf. 70 22 44 41

Akne- Acnebehandling
Teenagebehandling

Nix Pille!

Der er stort set ingen mennesker, der går igennem livet uden en bums eller to - og når vi får én har vi svært ved at lade den være.

Når du trykker din bums, sker det, at den går fra ondt til værre. Men føler den første lettelse over, at den er væk. Men nu står du i stedet med en helt anden tilstand. Huden omkring bumsen er nu hævet, inflammeret og åben over for bakterier. 

Derfor bør du vælge en professionel aknebehandling

Hvis der er en betændelsestilstand og du trykker bumsen, risikerer du at bumsen "sprænges" under huden og på den måde, spreder bakterierne sig, til andre dele af kroppen via blodet. 

At pille i akne kan forårsage misfarvning. Ud over ardanelse kan din hud faktisk ændre farve omkring din akne. Dette kaldes post inflammatorisk hyperpigmentering, eller PIH. PIH er ikke et ar, men et afgrænset område, der er lidt mørkere end huden omkring den. Jo mere betændt en bums er, desto mere sandsynligt er det at du udvikler PIH. Heldigvis går misfarvningen tilbage til normal over tid, men det kan tage lang tid og man skal i den tid, virkelig skåne området med solfaktor.

At pille kan føre til infektion.

Beskidte hænder, beskidte værktøjer, og endda bare et ikke-sterilt rum som dit badeværelse, kan føre til en infektion. Når du trykker en bums, laver du  faktisk en lille åbning i huden og det giver adgang bakterier, der kan forværre situationen.

Det bedste du kan gøre

Jævnlige besøg hos en kosmetolog - hudterapeut hos Clever Skincare, der udfører en professionel aknebehandling, kan alvorligt dæmpe og forebygge akne. Vi udfører akne- og teeanagebehandlinger på vores klinikker i Hørsholm og Charlottenlund.

En bums vil forsvinde efter 3 til 7 dage hvis du lader den være, begynder du at pille i den,  kan der gå flere uger før den er væk.

Hvis du får ar, vil du ofte skulle leve med dem i rigtig mange år, hvis ikke for altid. Så hvorfor ikke undgå dette?

Hvis du vil af med bumserne, er det bedste du kan gøre, at få dem professionelt fjernet/aknebehandlet, hos en kosmetolog - hudterapeut. Din behandler anvender sterile værktøjer, som nænsomt fjerner bumserne, uden at skade huden. Her vil du også få den rette vejledning i hvordan du selv kan reducere udviklingen af akne/acne.

Hvis du absolut skal

Vores råd, hvis du absolut skal trykke en bums selv og risikere alt ovennævnte - så reducer muligheden for bakterier. 

  • Tag evt. handsker på eller sprit dine hænder af og RENS dine negle!
  • Rens området du vil trykke. Tag gerne Kleenex eller blødt toiletpapir rundt om fingrene, for at minimere kontakt med bakterier.
  • Tryk forsigtigt! Hvis bumsen i det berørte akneområde ikke kommer ud med det samme, så undlad at trykke mere/hårdere. Bumsen er ikke "klar" til trykket og du risikerer at huden bliver beskadiget af evt. karsprængninger.
  • Hvis det lykkes dig at trykke bumsen, kan du med fordel rense med for eksempel klorhexidin, så akneområdet bliver desinficeret med det samme.