CellActor - Acustic Wave Therapy
- Behandling af strækmærker

Acoustic Wave Therapy (AWT) fra STORZ MEDICAL er en ny revolutionerende metode til behandling af strækmærker, cellulite og opstramning generelt.

Storz Medical har installeret over 200 AWT maskiner til kropsbehandlinger i USA på mindre end 2 år.

AWT behandlinger blev i juni 2008 godkendt af FDA.

CellActor effektiv i kampen mod uønskede små deller og cellulite.

Ønsker man effektivt at bekæmpe uønsket cellulite, behandling af strækmærker, helt at fjerne strækmærker, slanke eller opstramme væv på specielt definerede områder, opnår man opsigtsvækkende resultater med Acoustic Wave Terapeutik, som er den teknik CELLACTOR anvender.

Acoustic Wave har været anvendt på det medicinske område i mange år i forbindelse med f.eks. smerter behandling af tennis albue, skulder og mange andre muskulære lidelser, men det anvendes nu også til bl.a. at fjerne strækmærker som en effektiv behandling.

Acoustic Wave fungerer ved hjælp af høje energi pres bølger, som kan anvendes på udvalgte områder på kroppen, hvor der f.eks. kan forekomme strækmærker.

Shock Wave terapi anvendes på hospitaler for fragmentering af bl.a. nyresten. Det samme princip er nu tilgængeligt til nedbrydning af fedt, affaldsdepoter samt andre uhensigtsmæssige ophobninger.

Face & Bodyform skincare center er godkendt og har licens fra Storz Medical til at uddanne AWT behandlere internationalt.

Ønsker du at høre mere om behandling og fjernelse af strækmærker, er du altid velkommen til at bestille en uforpligtende konsultation 61 789 789