Dermio Care – Hudpleje I Hørsholm

dermiocare.jpg

Aldring af huden kan skyldes flere ting, så som forurening, sol, vind, og kost.

Noget vi ikke selv har indflydelse på er hudcellernes mulighed for at optage energi således at celledeling og regenerering kan ske normalt.

Det er her vi ved hjælp af den innovative og patenterede Dermionologi til hudpleje kan hjælpe huden på vej til.

Huden tilføres den energi den behøver i form af høj koncentreret negative ioner.

Fra naturens side er alle mennesker elektriske ladet med positive ioner. Ved at indånde ilt modtager den menneskelige organisme de negative ioner vi har brug for til en naturlig hudpleje.

Når vi ældes har vores organer brug for mere energi end lungerne kan sende videre i vores system. Dette skyldes, at energien distribueres således at organismen først tildeles, dvs. de vitale deles om hjertet, milten, leveren mv.

  • Organismens påvirkninger af luftens negative ioner, der bl.a. forøger blodets oxyhæmoglobin dermed iltoptagelse
  • Dermio Care modvirker allergiske forstyrrelser og forebygger infektionssygdomme, øger lungekapaciteten samt forstærker balancen i hormonale sekretioner
  • Vores hudpleje i Hørsholm med Dermio Care Påvirker i 90% af tilfælde astma positivt
  • Virker normaliserende for blodtrykket
  • Den hudplejende behandling med Dermio Care tager kun 30-45 min., hvor du blot skal ligge under ion hjelmen evt. efterfulgt af en energimaske.

Ønsker du at høre mere om Dermio Care, er du altid velkommen til at bestille en uforpligtende konsultation til hudpleje i Hørsholm 61 789 789. Vores kunder kommer primært fra de nærliggende byer i Nordsjælland – Allerød, Birkerød, Holte, Humlebæk, Kokkedal, Nivå, Nærum, Rungsted, Skodsborg, Vedbæk og Virum, men vi byder selvfølgelig ALLE velkomne til vores innovative hudpleje i Hørsholm.