Lift 6/LPG Face – Opstrammende ansigtsbehandling i Hørsholm

Ansigtsbehandling og ansigtspleje, hvor det er muligt effektivt at bidrage til et naturligt ansigtsløft

  • at retter rynker ved øjnene – opstrammende ansigtsbehandling af huden
  • at udglatter rynker og linjer mellem øjenbrynene
  • at mindske dobbelthager og opstramme halsområdet
  • at styrke den naturlige støtte
  • at gendanne din silkebløde teint
  • Nogle af de forureninger vores hud ofte bliver udsat for kan være sol, usund kost, tobak og sidst, men ikke mindst, svingninger i vægten.

Målrettet ansigtspleje og ansigtsbehandling i Hørsholm

Ansigtet er meget udsat. Derfor er det også her, vi først bemærker hudens ældningstegn, linjer, rynker, udtørring og løs hud, hvilket kan gøre de naturlige linjer skarpere end nødvendigt. For at forebygge disse tegn på ældning med god ansigtspleje, er det først og fremmest vigtigt, at vi erkender, at de opstrammende behandlinger bør være som regelmæssig motion.

Vha. af vores ansigtspleje og opstrammende ansigtsbehandlinger i Hørsholm kan vi mekanisk stimulere huden og dens elementer. Der er tale om smertefri stimulering, der respekterer din hudtype og dens følsomhed.

Du er altid velkommen til at bestille en uforpligtende konsultation til ansigtspleje og en opstrammende ansigtsbehandling i Hørsholm 61 789 789

Vores ansigtspleje og ansigtsbehandlinger i Hørsholm henvender sig til hele Nordsjælland, så hvis du bor i området omkring Allerød, Birkerød, Holte, Humlebæk, Kokkedal, Nivå, Nærum, Rungsted, Skodsborg, Vedbæk og Virum eller ønsker at besøge vores klinik fra en helt anden ende af landet, så står vores døre altid åbne på den hyggelige klinik.