Cellulite behandling med Lipomassage

LPG Lipomassage -  Behandling af Appelsinhud

Kropsbehandling og fjernelse af appelsinhud som virker på både ham & hende. Kvinder som lider af cellulite (appelsinhud), har nu endelig en mulighed for effektivt at bekæmpe dette. Ved at øge blodcirkulationen og blodtilførslen effektivt til kroppens celler, øger vi fedtfor-brændingen, så affaldsstoffer samt overflødig væske føres ud af kroppen på en naturlig facon og dermed hjælper med at fjerne appelsinhud. Hovedårsagen til cellulite skyldes som regel dårlig blodcirkulation samt et fortættet bindevæv.

Har du været igennem en operation, kan teknikken også her være effektiv til udjævning i det omkringliggende væv, dette fører normalt til mindre hævelse, mindre smerte og hurtigere genopbygning.

Ønsker du at fjerne appelsinhud på en effektiv måde?

LPG lipomassage behandlingerne og fjernelsen af appelsinhud vil normalt være totalt smertefri, dog kan der, specielt de første par gange være en lille ømhed i de områder, hvor man evt. er specielt ramt af affaldsstoffer. LPG-Lipomassage by endermologie giver effektive resultater uden kirurgiske indgreb og er en effektiv behandling af appelsinhud.

Du er altid velkommen til at bestille en uforpligtende konsultation, hvis du ønsker at høre mere om appelsinhud/cellulite behandlingen 61 789 789