Mesogun


Mesoterapi hører til i gruppen af de sidste nye effektiv anti-age behandlinger, der med en unikke cocktails af hyaluronsyre, vitaminer, mineraler, aminosyrer, q 10, antioxidanter, peptider m.m. lægges ind i hudens øverste hudlag med mesopistolens ultra tynde nål, som hermed deponerer de aktive virkestoffer som små dråber under huden. Teknikken giver mulighed for en meget mere målrettet brug af de aktive stoffer, der kan placeres nøjagtig hvor behandleren vurderer der er behov for det.


Hvad er forskellen på Botox og Mesoterapi?

En væsentlig forskel er, at der ingen giftstoffer er i dette produkt. Lammelser forekommer ikke, og hyaluronsyren er ikke Cross-linked, hvilket vil sige, at der ikke er nogen risiko for blivende buler.

Hyaluronsyre flyder ensartet ud og ligger ikke som en modellervoks under huden. Dette er med til at give et naturligt mini ansigtsløft.

Mesoterapi skaber samtidig en naturlig ophelings aktivitet i huden via bittesmå kontrollerede nåleprik i huden. Hvilket betyder en kickstart af hele hudens egne naturlige reparationsegenskaber, som øger hudens egen produktion af de vigtige collagen fibre og dermed dannelsen af elastin, som står for spændstigheden i huden. Det betyder, at du her har en behandling, som ikke kun giver slapt væv mere fylde samt reducerer linjer og ar, men også samtidig genopbygger din hud på ny!

Dog skal det siges at med botox får du et her og nu resultat, da der sprøjtes giftstoffer ind i huden, med mesoterapi skal du forvente at resultatet tager længere og der skal flere behandlinger til, men allerede efter de første behandlinger ser du ændringer – huden får mere glød, og du kan mærke mere fast bindevæv. For fuld effekt skal du op på mindst 3 behandlinger for et rigtigt godt og holdbart resultat. Rynker & linjer

  • Rygerhud

  • Solskadet hud

  • Ar og akne-ar

  • Pigmentforandringer

  • Opstramning af slap hud & anti-aging


Inden behandlingen

Det er vigtigt du kommer 15 min. før din behandling starter, da du får udleveret et papir med kundeinformation, som skal læses og underskrives, før behandlingen kan udføres. Her fremgår behandlingen step for step, så du allerede føler dig tryg før du kommer ind til din behandler.


Under behandlingen

Der ligges små injektioner med en aktiv cocktail af virkestoffer ind i hudens øverste hudlag med mesogunnen, som let prikker huden i overfladen med en ultra tynd nål. 

Allerede dagen efter har den naturlige hyaluronsyre, vitaminerne og mineralerne fordelt sig i det øverste hudvæv, og rødmen er væk. Der kan være enkelte små mærker, som dog normalt vil være væk efter et par dage, hvor du kan begynde at se resultatet.


Vi behandler

Alle hudtyper, men man må ikke behandle hvis man lider af dårligt reguleret diabetes, er i lægeordineret blodfortyndende medicinsk behandling, er gravid, er ammende, har infektioner i behandlingsområdet, samt hvis man danner keloide ar.


Behandlingstid: ca. 55 min

MesoGun ansigt behandling pris kr. 1795,-

Kur kort 3 x behandlinger pris kr. 4595,- SPAR kr. 1000,-


Få en GRATIS konsultation!

Ved spørgsmål eller tidsbestilling, tøv ikke med at kontakte os og få en gratis konsultation. Her forklarer vi dig omkring behandlingen og vejleder dig i hvor mange behandlinger der vil give dig det bedste resultat ud fra din hudtype og tilstand. Vi skræddersyer et evt. kurforløb ud fra dine ønsker.

KONTAKTINFORMATION

Clever Skincare

Telefon:  70 22 44 41 eller 61 789 789

E-mail:    info@ cleverskincare.dk

Usserød Kongevej 7B

2970 Hørsholm


CVR-nummer: 36705566INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   10.00 - 19.00

Tirsdag     10.00 - 19.00

Onsdag    10.00 - 17.00

Torsdag   10.00 - 19.00

Fredag     10.00 - 17.00

Lørdag     10.00 - 15.00

Søndag    Kun mod forudbetaling
Copyright © 2020 Clever Skincare

Design og udvikling Acaao