RØNSBØL SKINCARE® 

Trine Rønsbøls ide er/var en komplet og enkel hudplejeserie, baseret på de nyeste videnskabelige resultater, samtidig skulle serien tilgodese hudens behov hos både mænd og kvinder uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Derfor præsenterede hun sin idé om en creme, der plejer huden, for et anerkendt Århusiansk medicinalfirma, der i 14 år har haft stor succes med cremeproduktion. Sammen har de udviklet 4 essentielle produkter under navnet Rønsbøl Skin Care. Rønsbøl Skin Care bygger på resultater af mange års forskning af professor dr. med. Jan Vadstein ved Lund Universitet i Sverige. Ethvert produkt i serien er sammensat ud
fra grundige analyser af hudens samlede behov for pleje og beskyttelse og giver en fulddækkende effekt.

Alle produkter har gennemgået kliniske tests, resultaterne er publiceret og alle formler er patenteret. Resultatet er ét produkt til hvert basalt behov. Rønsbøl Skin Care udgør et perfekt behandlings program, som styrker huden indefra og reparerer huden udseende. Gennemtænkt hudpleje....

Rønsbøl Day Cream 50 ml

Effektiv, nærende creme, der indeholder plejende og fugtende ingredienser som macadamia-nøddeolie og B-vitamin. 

Rønsbøl Night Cream 50 ml

Luksuriøs creme, der plejer din hud, mens du sover. Dybdevirkende effekt, tilfører huden ekstra fugt og næring. 

Rønsbøl Eye Lift Cream 30 ml

Kombinerer det bedste fra serum og creme. Har serummets øjeblikkelige effekt og cremens forebyggende virkning. Intens fugtgiver, der mindsker linjer og rynker. 

Rønsbøl Face Wash 200 ml

En mild skummende vaskegelé som renser huden ved hjælp af aktive plejestoffer. Rønsbøl Face Wash kan bruges til at fjerne makeup. 

Rønsbøl Skin Tonic 250 ml 

En beroligende, genopbyggende og fugtgivende hud conditioner. Rønsbøl Skin Tonic kan også anvendes som mild øjenmake-up fjerner. 

Rønsbøl Face Peeling 50 ml

En mild ansigtpeeling som blidt fjerner de døde hudceller på hudens overflader. 

RØNSBØL CLINIC er det sidste nye skud på stammen som er til din luksuriøs ansigtspleje. Rønsbøl Skin Care har skabt en ny og ambitiøs hudplejeserie med sofistikerede produkter til den kræsne forbruger – Rønsbøl Clinic fokuserer på innovative formuleringer med et ekstra højt indhold af aktive og virksomme ingredienser.

Serien består af otte produkter: De Fire Elementer

I sortimentet indgår fire ansigtsmasker, som dækker hudens skiftende behov for særlig pleje. Maskerne udgør et unikt koncept – de er formuleret med nøje udvalgte ingredienser og afspejler naturens fire stærke elementer; Vand, luft, ild og jord. Derudover består serien af kvalitetsprodukter til den daglige hudpleje. Disse produkter repræsenterer det bedste af det bedste, kun de bedste ingredienser med aktive virkestoffer i højere koncentrationer end i den eksisterende Rønsbøl Skin Care.

Rønsbøl SkinCare er udviklet UDEN PARABENeR og UDEN PARFUMe

Venligst ring til os på tlf. 70 2244 41 for vejledning og bestilling af dine produkter.