Rynkebehandling/Anti age behandling

Vores kosmetologer - hudterapeuter hos Clever Skincare er eksperter inden for rynke- /linjebehandling og anti age behandling. Vi starter altid med en grundig konsultation inden den indledende rynkebehandling/anti age behandling, så vi sikrer at du får den behandling, der passer bedst til netop din hudtype.

 
Rynkebehandling-anti-age.jpg

Anti age behandling uden botox eller kirurgi

Vores behandlinger giver slap og rynket hud en grundig opstramning og virker samtidig sammentrækkende på grå og trist hud. Du kan få foretaget en enkeltstående behandling som en kickstart for din hud, eller du kan vælge regelmæssige behandlinger, således at du kan holde resultatet ved lige og forebygge kommende rynker og uønskede linjer i huden.

Du kan booke en tid til rynkebehandling/anti age behandling i vores Online booking eller kontakte en af vores kosmetologer - hudterapeuter på telefon 70 22 44 41

Clever Skincare rynkebehandling og anti age behandling

Rynkebehandling-clever-skincare.jpg

Når rynkerne opstår i huden

Huden forandrer sig med alderen - dette er helt naturligt! Hudens naturlige aldringsproces kan ikke stoppes - men du kan gøre meget for bremse udviklingen af rynker og linjer i ansigtet.

Det bedste er naturligvis altid at forebygge med for eksempel anti age behandling. Anti age behandling afhjælper alderstegn i huden ved at genopbygge huden indefra, styrke hudkvaliteten og mindsker dannelsen af nye rynker i ansigtet. De hyppigste årsager til at aldringstegn i huden accelererer, er bla. for meget sollys (for eksempel ved overdrevet solbadning), rygning, for lidt søvn og usund kost - belastningen af huden kan typisk ses allerede fra 25 års alderen. Huden begynder her at få mindre rynker og små pigmentforandringer. 

Fra 30-40 års alderen træder rynkerne i huden tyderligere frem og bliver dybere. Huden mister en del af sin fylde og glans og kan fremstå mindre "frisk". 

Når du fylder 40-50 år bliver alderstegnene igen mere fremtrædende, blandt andet på grund af mindre østrogenpåvirkning. 

rynkebehandling-anti-age-behandlingsplan.jpg

En personlig og tilpasset rynke og anti age behandling

En behandlingsplan hos Clever Skincare tilpasses den enkelte kundes hudtype og personlige behov.  Vores anti age behandlinger består bla. af udglatning af rynkerne omkring øje og mundparti, ved for eksempel udglatning af "bekymringsrynken" mellem bryn, fremtoning af gløden i huden og mere volume i kinderne.

Vores kosmetologer - hudterapeuter laver en personlig og tilpasset rynke og anti behandlingsplan med udgangspunkt i dine ønsker og forventninger, sammenholdt med deres profesionelle vurdering af, hvad der er muligt at opnå. Vi kombinerer ofte flere behandlingstyper for at opnå de allerbedste resultater.

Lav en aftale om konsultation med en af vores kosmetologer - hudterapeuter i Hørsholm eller Charlottenlund.