SilkPeel® - Akne behandling

Hvad er SilkPeel® - Dermolissage®?

SilkPeel® er en nyskabelse inden for behandling af specifikke hudproblemer såsom akne behandling, en metode, der kombinerer lokal eksfoliering med tilførsel af fugt. Et SilkPeel® diamanthoved eksfolierer den øverste del af huden i et lukket vakuumsystem samtidig med, at der tilføres et specielt valgt hudprodukt ved kontrolleret intensitet. SilkPeel®, der bl.a. er ideelt til akne behandling, stimulerer hudens celler til ny vækst og behandler netop dit specielle problem/ønske.

Kan jeg få en SilkPeel® behandling - hvis jeg har fået eller planlægger at få andre kosmetiske behandlinger? SilkPeel® er forenelig med de fleste kosmetiske behandlinger. Vi hjælper dig gerne med at lægge en plan, så du kan få opfyldt dine ønsker.

Det er muligt at behandle alle hudtyper - med SilkPeel infusion® opnås ofte tillige bedre resultater under andre behandlinger.

Findes der en behandling for lige netop mit hudproblem – En SilkPeel® behandling kan løse de fleste almindelige hudproblemer såsom behandling af akne og blegning og har samtidig en mulighed for at kunne tilføre ekstra fugt.

Du er altid velkommen til at bestille en uforpligtende konsultation omkring akne behandling mv. på telefon 61 789 789