Smileffect - smileZERO® tandblegning i Hørsholm

smileZERO® - er verdens første firma som tilbyder et alternativ til den traditionelle tandblegning. Ønsket om hvide tænder eller hvidere tænder har eksisteret i mange århundreder. Blegemidlet trænger ind i tandoverfladen og reagerer med den misfarvede tandemalje. Gelen reagerer på tandoverfladen, hvor tandkødet og tandemaljen ikke angribes. Behandlingen er 100% kosmetisk og udføres på vores klinik i Hørsholm.

Få hvidere tænder med en effektiv tandblegning

Hvide tænder var og er stadig et tegn på forskønnelse og sundhed. Hvide tænder og et hvidt smil udstråler sundhed, succes og skønhed. Et hvidt smil giver selvtillid og en følelse af velvære. Smil Zero gel indeholdende et aktivt blegemiddel, der aktiveres af LED-lyset.

Pas på efterligninger - smileZERO® gelen til tandblegning er testet, godkendt og overholder bestemmelserne i EU inden for kosmetisk tandblegning. SmileZero gelen indeholder 0, 16% natriumperborat og der frigives 0, 1 % hydrogenperoxid(brintoverilte).

Højere værdier inden for kosmetisk tandblegning er forbudt i EU. Vi garanterer et lovligt produkt til tandblegning samt et produkt af højeste kvalitet, der effekt hjælper til at få hvide tænder.

Du er altid velkommen til at bestille en uforpligtende konsultation, hvis du er interesseret i at høre mere om tandblegning i Hørsholm 61 789 789

Vi er blandt de førende inden for tandblegning i hele Nordsjælland, så hvis du bor i Allerød, Birkerød, Holte, Humlebæk, Kokkedal, Nivå, Nærum, Rungsted, Skodsborg, Vedbæk eller Virum mv., så er du altid velkommen til at kontakte en af vores eksperter og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med hvide tænder på klinikken i Hørsholm.