UltraTone / Futurapro
- Hudopstramning i Hørsholm

Med en Ultratone behandling kan du få en hudopstramning på klinikken i Hørsholm for et yngre udseende, fastere bindevæv, flot hud og en ikke-kirurgiske ansigtsløftning ansigtsbehandling.

Spejlet viser ikke altid den person vi føler vi er indeni. Forkert kost, rygning, for lidt søvn og alder, er nogle af de faktorer, der ændrer spejlbilledet.

Selvom vi bruger dyre cremer, er det ikke altid, at de har den ønskede effekt for hudopstramning. Alternativet er ofte et kirurgisk ansigtsløft og hudopstramning, der både er en meget drastisk, men også meget dyr løsning.

Effektiv hudopstramning i Hørsholm

En Ultratone behandling vil ved hjælp af elektronisk biostimulation, micropenne og ultralyd, kan vi stramme ansigtsmusklerne op, fjerne akne og give dig en smukkere hud. Behandlingerne er absolut smertefrie og kan med succes kombineres med vores kropsbehandlinger.

Du er altid velkommen til at bestille en uforpligtende konsultation omkring vores Ultratone behandling og hudopstramning i Hørsholm 61 789 789

Leder du efter en behandling inden for hudopstramning i en af vores nærliggende byer: Allerød, Birkerød, Holte, Humlebæk, Kokkedal, Nivå, Nærum, Rungsted, Skodsborg, Vedbæk og Virum mv., så kom forbi vores hyggelige klinik, hvor vi er stolte af at være blandt de førende på området i hele Nordsjælland.