Venus Freeze behandling

Venus Freeze er en ikke-invasiv behandling og helt smertefri. Maskinen hvor vi har mulighed for:

  • at behandle cellulite (appelsinhud)
  • at optimere nedsat lymfecirkulation / blodcirkulation
  • at mindske vand i kroppen (ødemer) via stimulering af det venøse og
  • lymfatiske system
  • at øge spændstighed i huden – derved at opnå et friskere look
  • at forme og slanke kroppen
  • Er en Venus Freeze behandling det rigtige for dig?

Ønsker du at forbedre udseendet, forme og forbedre din figur på de besværlige steder, som ikke reagerer på traditionelmotion og kost? Sågar på mange andre behandlinger.

Vil du gerne udglatte rynker og få et frisk og ungdommeligt udseende uden brug af smertefulde nåle eller kompliceret kirurgi?  - Så er en Venus Freeze behandling noget for dig!

Hvad Er Venus Freeze? Behandlingen er hurtig og behagelig der arbejdes 10 til 15 minutter på et ansigt og 20 til 40 minutter på udvalgte områder på kroppen. Du vil elske dine resultater, når du ser dem.

Venus Freeze anvendes pulserende magnetiske felter samt radiofrekvens til at opnå en konsekvent og ensartet opvarmning af huden, indefra og ud.

Når vi arbejder med magnetiske felter samt radiofrekvens behøver vi ikke være bekymret for laser forbrændinger også kaldte "heat spikes".

Når collagen fibrene varmes op resulterer det i at huden opstrammes, forfines samtidig med at Venus Freeze behandlingen stimuler dannelsen af nye collage og elastiner, herved opnås en fastere hud, reduktion af rynker og cellulite reduktion, fordi multi-polar radiofrekvens forårsager en termisk reaktion i vævet, der stimulerer kroppens naturlige helbredende reaktion.

Den aktive kollagen i huden trækker sig sammen og får huden til at føles fastere, og optrævlingen af de elastine fibre bevirker, at huden synes mere spændstig

Dokumentation for Venus Freeze behandlingen!

Venus Freeze er FDA godkendt til rynker i ansigtet og Rhytides og derudover Licenseret af Health Canada til ikke- invasive behandlinger af cellulite og hud op stramning. Venus Freeze systemet har været genstand for talrige kliniske forsøg af uddannede læger og forskere.

Prøv Venus Freeze i dag! Magnetisk puls behandling kan sagtens udføres i kombination med botox, fedtsugning, ansigtsløftning og andre kirurgiske indgreb for at mindske rynker, stramme huden op og reducere cellulite samt forbedre dit generelle udseende.

Behandlingen giver hurtige resultater uden smerter og tidsspild.

Kontakt os for mere information og en eventuel prøvebehandling med Venus Freeze tlf. 61 789 789.