Voksbehandling hos Clever SkinCare i Hørsholm

Klinikkens kosmetologer er udannet til at foretage alle klassiske ansigts- og voksbehandlinger.

Klinikken har valgt at tage en del speciel produkter ind, som kræver årlig opdatering og træning, som vi selvfølgelig følger. Det medfører, at man vil man opleve at vi ændre vores hjemmeside løbende.

Du er altid velkommen til at bestille en uforpligtende konsultation omkring vores voksbehandling i Hørsholm på telefon 61 789 789

Voksbehandling

Voksbehandling

Hos Clever SkinCare arbejder vi med alle former for voksbehandling på klinikken i Hørsholm.

Alle behandlinger foregår med varm voks, der smøres på det ønskede område. Voksen får lov at tørre lidt op hvorefter vi løfter/trække den direkte af. Processen bevirker at hårene og deres rødder følger med. Resultatet af vores voks behandling i Hørsholm er den blødeste hud, der forbliver blød i modsætning til, hvis man bare tog endnu et fast greb om den klassiske engangsskraber.

Holdbarheden er lidt forskellig, men mellem tre og fem – seks uger går der gerne, inden det er nødvendigt at lægge sig på briksen igen til en ny voksbehandling.

Det skal bemærkes, at processen bliver lettere og lettere gang for gang, i det antallet af hår formindskes, jo flere gange man får foretaget hårfjerning/voksbehandling.

Hvad er en Brazilian wax?

Egentlig er en brazilian bare en videreudvikling af voksning af bikinilinjen. Man fjerner det hår, der sidder uden for trussekanten – men også alt det andet hår, der vokser på og omkring de nedre regioner. Det vil sige omkring klitoris, på skamlæberne og i rumpen." -  Og netop de hår i de bagerste regioner ”rumpen”, er der mange der glemmer, er en naturlig del af en ordentlig brazilian wax."Guud, har jeg hår dér?" og "uh, er det nu nødvendigt?" er der mange, der spørger, når vi beder dem vende sig eller ligge sig på siden på briksen. Men det er også den sidste bastion.

Krop der har fået voksbehandling

Heldigvis er tonen på klinikken så afslappet og familiær under en voksbehandling, at vores kunder hurtigt føler sig trygge, og så er det ingen sag at få snuppet de fem fimrehår i bagenden. Og de skal jo gerne fjernes alle sammen under vores voksbehandling i Hørsholm.

Foran er det lidt mere frit. Man kan vælge at få fjernet det hele eller beholde en smal stribe, en lille trekant eller lignende.

Sådan undgår du "bumser":

  • Sørg for, at huden er ren, inden du skal have foretaget en voksbehandling hos os i Hørsholm.
  • Vask evt. med antibakteriel sæbe.
  • Skrub hver dag området med et stift håndklæde eller en blid handske så alle de døde hudceller fjernes. (hamphandsken er for voldsomt)
  • Exfolier mindst en gang om ugen med en skrubbe-creme eller kaffegrums blandet med mandelolie.

For mere information omkring en voksbehandling på klinikken i Hørsholm er du altid velkommen til at bestille en uforpligtende konsultation på telefon 61 789 789.

Selvom vores voksbehandling er mest kendt blandt vores kunder i Nordsjælland: Allerød, Birkerød, Holte, Humlebæk, Kokkedal, Nivå, Nærum, Rungsted, Skodsborg, Vedbæk, Virum mv., så byder vi alle velkomne på den hyggelige klinik i Hørsholm til en effektiv og professionel voksbehandling.